فناوری اولیه ماشین‌های کشاورزی

۹ بازديد
بکس بادی

فناوری اولیه ماشین‌های کشاورزی در قرن گذشته تغییر چندانی نکرده است. اگرچه ماشین‌های برداشت و کاشت‌های مدرن ممکن است عملکرد بهتری داشته باشند یا کمی نسبت به نمونه‌های قبلی خود تغییر یافته باشند، اما کمباین ۲۵۰ هزار دلاری امروزی هنوز هم دانه‌ها را به همان روشی که همیشه انجام می‌داده، بریده، کوبیده و جدا می‌کند. با این حال، فناوری در حال تغییر روشی است که انسان ها با ماشین ها کار می کنند، زیرا سیستم های نظارت کامپیوتری، مکان یاب GPS و برنامه های خود فرمان به پیشرفته ترین تراکتورها و ادوات این امکان را می دهد که در استفاده از سوخت، بذر یا کود، دقیق تر و کمتر هدر بروند. در آینده ای قابل پیش بینی، ممکن است تولید انبوه تراکتورهای بدون راننده، که از نقشه های GPS و سنسورهای الکترونیکی استفاده می کنند، وجود داشته باشد.

بسیاری از کشاورزان از ناتوانی خود در تعمیر انواع جدید تجهیزات کشاورزی با فناوری پیشرفته ناراحت هستند. این بیشتر به دلیل شرکت هایی است که از قانون مالکیت معنوی استفاده می کنند تا کشاورزان را از داشتن حق قانونی تعمیر تجهیزات خود (یا دسترسی به اطلاعاتی که به آنها اجازه انجام این کار را می دهد) ممانعت کنند. در اکتبر 2015 یک معافیت به DMCA اضافه شد تا امکان بازرسی و اصلاح نرم افزار در اتومبیل ها و سایر وسایل نقلیه از جمله ماشین آلات کشاورزی را فراهم کند.
جنبش کشاورزی منبع باز ابتکارات و سازمان‌های مختلفی مانند Farm Labs که یک شبکه در اروپا است، l'Atelier Paysan که تعاونی است برای آموزش به کشاورزان در فرانسه نحوه ساخت و تعمیر ابزارهای خود را می‌شمارد، و Ekylibre که یک شرکت منبع باز برای ارائه نرم افزار منبع باز (SaaS) به کشاورزان در فرانسه برای مدیریت عملیات کشاورزی است. در ایالات متحده، ابتکار کشاورزی باز MIT Media Lab به دنبال تقویت "ایجاد یک اکوسیستم منبع باز از فناوری‌هایی است که شفافیت، آزمایش شبکه‌ای، آموزش و تولید بیش از حد محلی را قادر می‌سازد و ترویج می‌کند". این کامپیوتر شخصی غذا را توسعه می دهد، یک پروژه آموزشی برای ایجاد یک "پلتفرم فناوری کشاورزی محیط کنترل شده که از سیستم های رباتیک برای کنترل و نظارت بر آب و هوا، انرژی و رشد گیاهان در داخل یک اتاقک رشد تخصصی استفاده می کند". این شامل توسعه Open Phenom،  یک کتابخانه منبع باز با مجموعه داده های باز برای دستور العمل های آب و هوایی است که واکنش فنوتیپ گیاهان (طعم، تغذیه) را به متغیرهای محیطی، بیولوژیکی، ژنتیکی و مرتبط با منابع لازم برای کشت مرتبط می کند (ورودی). ).گیاهان با ژنتیک یکسان به طور طبیعی می توانند از نظر رنگ، اندازه، بافت، سرعت رشد، عملکرد، طعم و تراکم مواد مغذی با توجه به شرایط محیطی که در آن تولید می شوند، متفاوت باشند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.